Iina Rytikangas – Tehokas ajankäyttö


Iina Rytikankaan energinen teos – sekä kirjana että äänikirjana – on samalla iloista ja surullista luettavaa. Iloista siksi, että Iina selkeästi tuo esille ilmiötä, joilla on taipumusta viedä aikaamme ja tehokkuuttamme. Hän esittelee niitä kiihkotta ja osaa myös välttää ”pakottamista” – tee näin, niin… Hän kertoo, mitkä asiat ovat kriittisiä, antaa ehkä omakohtaisia toimintasuunnitelmia ja antaa lukijan ratkaista hänen tilanteeseensa paras ratkaisumalli. Vaikka paikoitellen Rytikangas ehkä hieman liikaakin yleistää, niin hänen perusviestinsä on yksilön valintoja kunnioittava.

 

Surullista luettavaa teos on siksi, että olemme ihmisinä ajautuneet pisteeseen, jossa ajanhallintatyökaluja tarvitaan. Rytikangas toimii hyvänä oireiden parantajana, mutta itse tauti vaatisi täydellistä elämän uudelleen arvottamista itse kultakin. Jotenkin tuntuu oudolta, että meillä on enemmän vapaa-aikaa kuin koskaan ennen, mutta myös kiireen määrä on lisääntynyt.

 

Rytikankaan teos on kuitenkin hyvä ja tiivis esitys, joka nostaa päivittäiset aikasyöpöt pöydälle käsiteltäviksi. Äänikirja tuo lisänä ennen kaikkea teoksen sisältäviin harjoituksiin jämäkkyyttä – voit kuunnella ja tehdä samalla – mikä on tehokasta ja kiirettä poistavaa ajanhallintaa parhaimmillaan.

 

Iina Rytikangas

Tehokas ajankäyttö

-© 2013- RayQ Oy
^