Janne Jääskeläinen – Verkkopalvelun ostajan opas


Verkkopalvelun ostajan opas on käsikirja pk-yrittäjälle, joka pähkäilee minkäänlaisen verkkoon kytkeytyvän palvelun ostamista. Teos on suomalaiseen tapaan kirjoitettu, eli asiallisesti ja ilman suuria tunteita.

”Jos jotain toivon sinulle jäävän tästä teoksesta päähän, niin se on kultainen kysymys: Mikä on sivuston tarkoitus?” – Janne Jääskeläinen

Johtamisen näkökulmasta katsottuna kirja avartaa ennen kaikkea yrityksen investointipäätöksen tekemistä. Lukukokemus muistuttaa fiilikseltään enemmän tietosanakirjaa kuin adrenaliinia puhkuvaa dekkaria, mutta ehkä niin on parempi, kun puhutaan parhaimmillaan kymmenien tuhansien eurojen sijoittamisesta suuntaan tai toiseen.

 

Johtajan asemaan kuuluu siis ennen kaikkea päätöksien tekeminen. ’Verkkopalvelun ostajan opas’ antaa jopa digimediaummikolle pätevät eväät lähteä toteuttamaan verkkopalveluinvestointia niin, että päätöksen taustalla on muutakin kuin perstuntuma. Tietoverkon kokeneempi kaartikin pystyy kirjan avulla paikkaamaan kokonaiskuvaan jääneitä aukkoja.

 

Yleisfiiliksen kiteytys: Täyttä asiaa tylsästi ilmaistuna.

JANNE JÄÄSKELÄINEN

Verkkopalvelun ostajan opas (s. 346)

Talentum 2010.© 2013- RayQ Oy
^