Petteri Hakala & Lalle Michelsson – Myynninmurtajat


Tätä kirjaa lukiessa pitäisi tekosyiden keksijöillä alkaa kellot soimaan. Myynti on taito, joka opitaan. Kukaan ei synny myyjäksi. Pieleen menneen kaupan syitä etsittäessä, paras vastaus on kaivaa taskusta peili ja kurkata siihen. Hakala ja Michelsson kertovat mielipiteensä mutkittelematta ja pitävät huolen, että selittelijöille ei jää sanan sijaa.

 

”Jos myyminen olisi hinnasta kiinni, mihin myyjiä tarvittaisiin? Onneksi yksikään kauppa ei ole hinnasta kiinni, kun puhutaan B2B-myynnistä.” – Petteri Hakala & Lalle Michelsson

 

Myyntiä koskevia myyttejä käsitellään 22 kappaletta. Nämä perustuvat kirjailijoiden myynnin johtajille tekemään tutkimukseen. Hakala ja Michelsson kirjoittavat omasta kokemuksesta esitellen erilaisia tapauksia. Kirja käsittelee myyntiä hyvin käytännönläheisesti. Myyttejä ei murreta teorian nojalla vaan vuosien myyntikokemuksella.

 

Uskon, että kirjasta saa vinkkejä niin vanha konkari kuin myyntikammoinenkin. Myös esimiehet ja myynninjohtajat saavat vinkkejä alaisten myynnin tehostamiseksi. Päällimmäisenä kirjasta jäi mieleen viesti; tyhmiä asiakkaita on vain huonoilla myyjillä.  Rivien välistä voi lukea mikä myynnissä todella ratkaisee -asenne.

PETTERI HAKALA & LALLE MICHELSSON

Myynninmurtajat (s. 188).

Talentum 2009.© 2013- RayQ Oy
^